BELGISCHE SPECIALITEITEN
TYPISCH BELGISCH RESTAURANT
Aan de grote toonbank kan u het zoete gebak van de dag bewonderen. Alleen al door ernaar te kijken, loopt het water u in de mond: frambozentaart, citroenmeringue, fruit- of chocoladetaart … Allemaal gaan ze heerlijk samen met een Corica-koffie, die in Brussel gebrand wordt en enkel te vinden is in de beste brasserieën van onze hoofdstad.
Enkel authentieke huisgemaakte recepten die van chef tot chef worden doorgegeven, dát maakt het verschil. Of u nu mosselen, quiche, taart, vol-au-vent, balletjes in tomaten- of Luikse saus of stoofvlees bestelt, uw gerecht zal net dat ietsje meer hebben, namelijk die typisch Brusselse smaak.
Diepvriesfrieten? Bij ons niet! Uw gerecht wordt steeds geserveerd met verse frieten, of het nu middag, 15 of 21 uur is! En als dessert of vieruurtje zullen onze huisgemaakte wafels of warme chocolademelk u ongetwijfeld weten te bekoren. Onze lokale gasten kunnen dit beamen.
“Huisgemaakt” restaurant
Hoewel onze zoete taarten de Brusselse smaakpapillen ’s ochtends en bij het vieruurtje verwennen, zijn het vooral de groentetaarten en quiches in alle soorten die onze brasserie zo geliefd maken. Traditionele recepten die we al 30 jaar lang respecteren, daaraan dankt Brasserie Arcadi haar succes. Onze gasten komen soms van ver om ze te (her)ontdekken.